Access Consciousness®

Weet jij ook dat er meer mogelijk is voor jou?

Meer fysiek gemak in je lichaam?

Meer rust in je hoofd en je lijf?

Meer vreugde in je leven?

Lukt het je nog niet om dat te creëren?

 

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken om dingen te veranderen in je leven? Maak een afspraak en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

 

Lichaamsprocessen

Ik geef body (lichaams) processen die het lichaam ondersteunen en kunnen bijdragen aan emotioneel welzijn.

Denk aan ondersteuning bij: verminderde afweer, pijn, stress,  loslaten van trauma’s, perfectionisme en de heerlijke energetische facelift. Met body processen kan het lichaam door zachte aanraking opgeslagen emoties en ongemakken loslaten. Het lichaam kan daardoor weer in balans komen 

 

Eén van de prachtige processen die ik graag wil delen is Abuse hold.

Misbruik laat zich in vele vormen zien. Het kan van anderen komen of van onszelf. Het gaat over alle keren waarin jij niet hebt gekozen voor jezelf, maar jezelf kleiner hebt gemaakt dan anderen.

 

Wat als er een manier is om misbruik los te laten uit je lichaam, zodat je kunt zijn wie je werkelijk wilt zijn.

Het Access Consciousness Abuse hold proces is een bijzonder lichaamsproces wat rust, ruimte en vrijheid geeft om werkelijk te kiezen voor jezelf. Zodat jij en lichaam weer kunnen genieten. 

 

Voorafgaand aan de Abuse Hold behandeling moet je 20 á 30 naar de opname van de Original Abuse Hold class geluisterd hebben.

Wil je meer weten over dit warme en liefdevolle proces, neem dan contact met me op. 

 

Filmpjes

* Nederlandse ondertiteling mogelijk, klik op het tandwieltje bij het afspelen van het filmpje en kies Nederlandse ondertiteling of automatisch vertalen Nederlands)

Websites