Illusie van afscheiding helen

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 12:35

Dit is voor mij weer een pittige.
Het is de bedoeling dat ik nog meer binnen keer, ik zit nog steeds thuis in quarantaine. Eerst een week met gewone griep, daarna een week met de andere, C. versie. Als je gevraagd hebt om een herstelbewijs ... Geen ernstige klachten hier, beetje hoesten en keelpijn. Met etherische olie, kruidenthee, voedingssupplementen en rust tot nog toe prima te doen.
Alleen is dat niet waar deze post over gaat. Ik word nu gedwongen/ uitgenodigd om nog dieper bij mijzelf naar binnen te gaan, er is verder niets anders.
Soms kijk ik nog even op Facebook, maar sluit dat dan gauw af omdat de energie die daar vanaf komt niet de energie is waar ik in wil zitten.
Ik was net aan luisteren naar een helingsceremonie van Xi Earthstar (link in de opmerkingen), toen het ineens binnenkwam.
De energie op Facebook en bij de mensen rondom mij is de planetaire energie die in stand gehouden wordt door allerlei mindcontrol systemen (energetisch en fysiek). Lichtwerkers zijn hier extra gevoelig voor, die pakken die energie feilloos op.
Is het misschien een idee om deze energie niet weg te stoppen, te veroordelen of tegen te vechten? Is het misschien de bedoeling dat we deze energie liefdevol aankijken in onszelf en daarmee de planentaire mindcontrol systemen verzwakken en afbreken? Dit systeem houdt de illusie in stand dat we van elkaar afgescheiden zijn, terwijl we diep van binnen weten dat alles energetisch met elkaar verbonden is.
Gaan jullie met mij mee op reis naar binnen? Wat zit er nog in mij en in jou dat de illusie van afscheiding met Bron in stand houdt? Als mega manifestators zijn wij in staat om de weg begaanbaarder te maken voor degene die hier nu nog niet aan toe zijn.
Ik wens ons allen liefde en wijsheid toe in onze zoektocht naar verbinding met het AL.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.