PSYCH-K®

Overal waar je vastloopt in je leven is sprake van belemmerende overtuigingen. 95% van de beslissingen wordt door je onderbewuste brein genomen, 5% door je bewuste (denkende) brein. Dit zorgt ervoor dat veel van de dingen die je wil veranderen, niet verandert, hoe hard je er je best ook voor doet. We hebben geleerd dat nadenken helpt om dingen te veranderen. Alleen is het 5% bewuste brein meestal niet krachtig genoeg om het 95% onbewuste brein mee te overtuigen dat het nodig is om te veranderen.

 

De tabel hieronder komt uit : “The Missing Piece/Peace In Your Life”, van Robert M. Williams. 


Bewuste (5% van je brein)                            Onderbewuste (95% van je brein)
Wil                                                                  Gewoonte
Zet doelen en beoordeelt resultaat             Bestuurt en regelt het lichaam
Denkt abstract                                              Denkt letterlijk via de zintuigen
Houdt ervan iets nieuws te proberen          Geeft voorkeur aan het bekende
Beperkte verwerkingscapaciteit                  Zeer grote verwerkingscapaciteit
1 tot 3 processen tegelijk                              Duizenden processen tegelijk
Gemiddeld 40 bits info per seconde           Gemiddeld 40 miljoen bits info per seconde
Korte termijngeheugen (20 seconden)      Lange termijngeheugen (Alle ervaringen                                                                            houdingen, waarden en overtuigingen)

  

Tijdens een PSYCH-K sessie werk je met het vrij laten van onbewuste belemmerende overtuigingen en stres factoren. Je communiceert met je onderbewuste door middel van spiertesten en brengt door middel van Balansen een nieuwe gewenste overtuiging in je onderbewuste. Het onderbewuste brein neemt 95% van de beslissingen. Daarom is het ook zo logisch om verandering vanuit onderbewuste te starten. Daarna kan je bewuste brein het overnemen met gerichte acties om te veranderen.

In een PSYCH-K® sessie kunnen we razendsnel belemmerende overtuigingen van je onbewuste geest transformeren naar ondersteunende overtuigingen.

Hierdoor komen je bewuste en onbewuste geest met elkaar in balans en is veranderingen aanbrengen in je leven een stuk gemakkelijker.

* Nederlandse ondertiteling mogelijk, klik op het tandwieltje bij het afspelen van het filmpje en kies automatisch vertalen Nederlands)