Webshop

Zoals je misschien op mijn website hebt gelezen, werk ik graag met Access Consciousness tools. Het is een verzameling tools die je kunnen ondersteunen om dingen in je leven makkelijker te kunnen veranderen. De tools werken voor mij. Werken ze voor jou ook, maar vergeet je ze te gebruiken? Dan zijn mijn posters en magneten of het Blik vol mogelijkheden misschien iets voor jou.

 

Je krijgt de posters via WE transfer thuis gestuurd, download de bestanden zo snel mogelijk na ontvangst op je computer.

De posters zijn voor eigen gebruik te printen binnen één gezin, praktijk of schoolklas. Wil je ze alsjeblieft niet verder verspreiden?

 

Bij iedere poster krijg je dezelfde afbeelding in JPG formaat om als achtergrond op je telefoon te zetten. Een mooie reminder voor jezelf, iedere keer als je je telefoon pakt.


Veel plezier toegewenst met de posters en magneten of het Blik vol mogelijkheden, ze zijn een uitnodiging om jou in je kracht te zetten en je eigen mogelijkheden te laten zijn.

 

De afbeeldingen zijn gemaakt door: powerpoint-männchen.de

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes van Be your possibilities en RT praktijk Raamsdonksveer, schrijf je dan hieronder in.